Wow, ze zijn er, de nieuwe handgemaakte zeepjes met een betekenis

Sinds kort heb ik vele zelfgemaakte zeepjes toegevoegd aan het Nalany skincare assortiment


Wat ben ik de laatste tijd heerlijk bezig geweest met het maken van zeepjes. Ik kan daar zo heerlijk mee bezig zijn en mijn kennis en creativiteit in kwijt. Echt genieten. De zeepjes moesten van mij wel perfect aansluiten bij de huidverzorging van Nalany skincare.

Nalany skincare is voor die mensen die zich bewust willen zijn van wat ze op hun huid smeren en die goed voor het milieu willen zorgen. Voor de mensen die echt goed voor hun huid willen zijn en haar willen verzorgen met op planten en bloemen gebaseerde ingrediënten.

Alle zeepjes zijn handgemaakt, prachtig om te zien, weldadig voor de huid en vergezeld met een prachtige positieve, zelfgeschreven quote. Dit maakt ze ook heel bijzonder om als cadeautje te geven. Ze zijn allemaal biologisch en natuurlijk.

Mijn interesse in de symboliek vind je terug in de zeepjes. Zo staat een Buddha symbool voor de hoogste bewustzijnstoestand die iemand kan bereiken. Voor liefde, geluk, wijsheid en verlichting. Is dit geen prachtige boodschap om aan iemand te geven?


Waarom zijn de zeepjes van Nalany skincare uniek?

Deze prachtige zeepjes zijn puur natuur, handgemaakt en biologisch. Ze zijn op basis van aloë vera, kokosolie, bloemenextracten en mineralen. Ze zijn uniek in hun soort.

Zeep is van nature erg basisch en werkt sterk ontvettend en uitdrogend op de huid. Door de uitdrogende werking wordt de pH-waarde van de huid uit balans gebracht. Doordat er vocht aan de huid onttrokken wordt, ontstaat er meer kans op huidirritaties, droogheid en schilfervorming.

Met het ontwikkelen van deze zeepjes heb ik hier een oplossing voor gevonden en ontwikkelde ik een speciale combinatie van zeer milde, sulfaatvrije schuimvormers op basis van kokos. Hier voeg ik aloë vera aan toe voor de huidverzorgende werking.

Aloë vera is rijk aan allerlei actieve werkstoffen zoals vitamine A, C en E. Deze vitaminen werken verjongend en herstellend op de huid.


Daarnaast bevat aloë vera anthraquinone. Dit is een stofje met een schimmeldodende en antibacteriële werking. Aloë vera werkt tevens regulerend op de zuurgraad van de huid en bevat belangrijke aminozuren en vetzuren. De aanwezigheid van polysacchariden in aloë vera zorgt voor een goede hydratatie van de huid.

De Nalany zeepjes werken verzachtend, reinigend, hydraterend en voedend op de huid. Ze houden de zuurgraad van de huid in stand, maken kraanwater zachter en parfumeren de huid lichtjes, zonder deze uit te drogen.

Alle zeepjes zijn vrij van parabenen, chemische conserveermiddelen, sodium laury sulphate, sodium laureth sulphate, PEG-ingrediënten, propylene glycol en aardolie-ingrediënten.


Gebruiksaanwijzing zeepjes:
Alle zeepjes kunnen voor handen en lichaam gebruikt worden. Of dit nu onder de douche, in bad of gewoon aan de kraan is. Neem het zeepje in je handen en vermeng het met water, zodat er een schuim ontstaat. Breng dit schuim aan op het lichaam en spoel dit daarna goed af.

De geuren
De geuren in de Nalany zeepjes zijn biologisch, organisch en opgebouwd uit basisnoten met vanille, hartnoten van allerlei bloemen en topnoten van vruchten.


Al mijn zeepjes zijn verkrijgbaar bij Bol.com. Voor uitgebreide informatie kun je daar kijken bij nalany skincare products. Ga er maar eens fijn voor zitten en geniet ervan. Voor jouw gemak voeg ik hieronder de rechtstreekse link toe


Heel veel groetjes en tot volgende keer,

Ivonne Fuhren- van de Kerkhof