Het uiterlijk van onze huid
Wat is het toch heerlijk om een mooie en jong uitziende huid te hebben. Ik kan daar zo van genieten.
Onze huid heeft namelijk enorm veel impact op ons welbevinden. Zien we er goed uit, voelen we ons ook beter. Een stralende huid is prachtig om te zien en nog fijner om te hebben.

De behandeling van rimpels
Het behandelen van rimpels is in de loop der tijd een specialiteit van mij geworden. In mijn praktijk werk ik met diverse methoden die hun werking bewezen hebben.

Collageen, het goud voor de huid
Bij alle methoden speelt collageen een sleutelrol. Want het draait bij de behandeling van rimpels allemaal om de aanmaak van collageenCollageen geeft de huid namelijk stevigheid en elasticiteit.
Na de leeftijd van 25 jaar neemt de productie af, waardoor er rimpels ontstaan. De huid wordt slapper en kan zich minder goed beschermen tegen invloeden van buitenaf.
De huid en collageen
Het bindweefsel in de huid bestaat voor 70% uit collageen. Collageen repareert de huid, helpt bij de synthese en aanmaak van pigment en vult de diepere rimpeltjes op. Daarom wordt er in de plastische chirurgie ook vaak met collageen gewerkt.

Aminozurensupplement voor de huid 


Collageen wordt opgebouwd uit aminozuren. Aminozuren toegepast in huidverzorgingsproducten of ingenomen als voedingssupplement is heel goed voor de behandeling van rimpels. Vaak adviseer ik dit als aanvulling op mijn behandelingen.


Op bovenstaand plaatje zie je hoe collageen wordt opgebouwd uit aminozuren 

Collageen wordt opgebouwd uit vele aminozuren 

Er zijn zoveel soorten aminozurensupplementen op de markt. Ik ging op zoek naar een goede.
Dit is geen verkoopreclame, maar alleen mijn positieve ervaring met dit supplement wat ik met jullie wil delen.
Ik hoop dat jullie dit een interessant artikel vinden. Ik vond het heel leuk om dit met jullie te delen.

Heel veel groetjes,

Ivonne