Veel mensen krijgen huidklachten van hun cosmeticagebruik
Wist je dat veel mensen huidklachten krijgen van hun cosmeticagebruik? Wil jij weten wat je wel en niet moet gebruiken? Dan geeft mijn boek de juiste antwoorden.

In mijn praktijk behandel ik al vele jaren een grote diversiteit aan huidproblemen. Door mijn cosmetische en medische achtergrond én vanuit mijn persoonlijke passie en ambitie heb ik me grondig verdiept in het structureel oplossen van huidproblemen bij mijn cliënten. Wat ik steeds weer tegenkom is dat huidproblemen vaak veroorzaakt worden door cosmeticagebruik.

De ingrediënten in cosmetica
Cosmetische producten zitten vol ingrediënten die de kwaliteit van een product bepalen. Denk daarbij aan de werking, geur, houdbaarheid en smeerbaarheid.

Huidverzorgingsproducten vormen de dagelijkse voeding voor de huid. Het is daarom heel belangrijk om te kiezen voor veilige en werkzame producten.

In dit boek neem ik je mee in de wereld van de huidverzorging. Je ontdekt wat wel en wat niet goed is voor je huid. Ik onthul allerlei feiten over de diverse huidtypes en bespreek een veelheid aan huidproblemen en wat je daar zelf aan kunt doen.
 
Van A tot Z komen tal van huidproblemen aan de orde. Denk daarbij aan acne, een allergische huid, droge huid, eczeem, gevoelige huid, huidoneffenheden, pigmentvlekken, psoriasis, rimpels, vette huid, enzovoort. Maar ook voor mensen die geen problemen met hun huid hebben biedt dit boek een schat aan waardevolle duidelijk te begrijpen informatie.

Ontdek waarom vele producten niet het beloofde resultaat geven
In het boek bespreek ik vele ingrediënten die door fabrikanten verwerkt worden in onder andere huidverzorgingsproducten, haarverzorging en make-up. Hierdoor leer je de etiketten op de producten begrijpen, waardoor jij een goede en vooral gezonde keuze kunt maken.

De informatie in dit boek zal bijdragen aan een gezonde en gebalanceerde manier van leven.

Het boek geeft uitvoerige informatie over de voor- en nadelen van veelgebruikte ingrediënten en zorgt hierdoor voor bewustwording met betrekking tot de impact van aangeboden producten. Daarnaast vind je vele praktische tips en adviezen.
Je ontdekt waarom vele producten niet doen wat reclames beloven.

Dit boek begeleidt iedereen naar een veilige, gezonde en makkelijke huidverzorging.
Een manier van verzorging die het best mogelijke resultaat biedt, ook op lange termijn.

In dit boek geef ik goede en eerlijke adviezen, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe het is om huidproblemen te hebben. Juist daarom deed ik veel onderzoek in de complexe wereld van de ingrediënten. Jij kunt daar je voordeel mee doen.

Groetjes,

Ivonne