Mooier met hyaluronzuur, 
 
Een van de meest fantastische ingrediënten, die ik tijdens mijn ingrediënten onderzoek ontdekt heb, is hyaluronzuur. Het is een stof die van nature voorkomt in de huid en sterk hydraterend en herstellend werkt.
Het is in staat om 1000 keer het eigen gewicht in water vast te houden.
Hyaluronzuur is sterk vochtbindend 

Het is een zogenaamde mucopolysaccharide. Dit is een meervoudige suiker met een sterk vochtbindend vermogen. Het wordt biotechnisch geproduceerd uit de celwandjes van plantaardige micro-organismen (gisting van suikerbieten door lactobacillen).

Naast dat hyaluronzuur een super huidherstellend ingrediënt is, geeft het ook bescherming tegen omgevingsinvloeden. Het normaliseert de zuurgraad van de huid, waardoor de huid minder vatbaar is voor schadelijke micro-organismen, zoals bacteriën en virussen.

Het allerbeste wordt hyaluronzuur door de huid opgenomen als deze is gebonden aan liposomen. De hyaluronzuur bevindt zich dan in microscopisch kleine bolletjes die het vocht naar de dieper gelegen huidlagen transporteren.

Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van het bindweefsel en het oogvocht. Het is geschikt voor alle huidtypes, een vochtarme huid, droge huid en bij rimpels. Het verbetert tevens de elasticiteit en veerkracht van de huid.

Het vochtconcentraat van Nalany bevat veel hyaluronzuur gebonden aan liposomen 
Dit geeft een optimaal resultaat 
Binnen tien dagen zie je echt verbetering
Ik zelf kan dit product voor mijn huid niet meer missen 

Onderzoek wees uit dat bij gebruik langer dan 3 maanden rimpels verminderen met 10 – 20%. De dichtheid van de huid neemt toe met 13 – 30%. Naast hyaluronzuur is dit vochtconcentraat verrijkt met andere werkzame ingrediënten. Zie: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27221554

Bescherm je huid en laat haar stralen en kijk eens op www.nalany.nl

Heel veel groetjes,

Ivonne